Over FINDET

Als eigenaar van FINDET stel ik me graag aan u voor. Mijn naam is Carla Lanting en ik ben jarenlang actief werkzaam in de financiële sector. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan op alle vlakken van de administratieve en financiële dienstverlening. Of het nu gaat om een eenmanszaak of om een groot bedrijf met honderden werknemers, mijn filosofie is altijd hetzelfde: Een persoonlijke en betrokken proactieve houding zijn verreisten voor goed financieel advies op maat.
Naast mijn eigen financiële expertise, beschik ik over een groot netwerk van financieel specialisten. Wanneer aanvullende financiële expertise noodzakelijk is kan daar in overleg met u ook in voorzien worden.

finder-profielfoto

Werkwijze

De werkwijze van FINDET kenmerkt zich door de persoonlijke benadering. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek stellen we een helder plan met u op, dat afgestemd is op uw financiële situatie. Wanneer mogelijk werk ik zoveel mogelijk bij u op locatie. Door elkaar in de ogen te kunnen kijken en betrokken te zijn bij uw onderneming, kunnen we samen uw bedrijf financieel laten groeien en tegelijkertijd de kosten in de hand houden. Een actieve uitwisseling en terugkoppeling van informatie zijn hiervoor van essentieel belang.
Wilt u meer informatie over FINDET of over onze diensten en onze tarieven, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op 0598-717691 of via info@findet.nl .